K.Long » Salam kepada wani, norm, yus dan basith....
basith » salam smu..
Yus » Sehat is good he hee hee....
Yus » Sehat is good... He hee hee...
Yus » Sehat is good... He hee hee...
Norm » Syabas, ke atas jemaah iqra'. Semoga ramai di kalangan umat Islam yg suka membaca Al-Quran dan mengamalkan segala suruhan2 dan larangan2 yg terkandung di dalamnya.. Aminnn...
wani » wslm..
K Long » Hi Sue u ada blog tak?
SUE » ELO
SUE » SALAM... HYE KAK LONG
hidayah » slm ziarah dr ana.. kang ada masa, sye link kat blog sye..huk3
K.Long » sejak dah keje ni K.long bz skit. tapi k.long pon rindu nak tulis kat blog kesayangan k.long ni tgk lar nanti k.long update
Norm » kak long bz ke? tak update?
Norm » Bila kita solat, kita sedang berkata2 dgn Tuhan... Bila kita baca Quran pula, Tuhan berkata2 dgn kita.. Dgn byk melakukannya, kita akan sentiasa rasa 'connected' dgn Pencipta kita
blissmuslimah » Dapatkan pelbagai warna dan corak terkini tudung dan kain pasang di http://blissmuslimah.blogspot.com. Utk koleksi sendiri atau sebagai hadiah.
azam » terima kaseh k.sab
K.Sab » Halo Azam.. kalau tau Quran tu baik. baca jer lar ya dik
azam » saya ada dengar barang siapa telah dberi Al Quran kemudian ia mengangap ada seseorg yg diberi lebih daripada apa yg ia diberikan, maka ia telah menghina apa yg Allah muliakan.
azam » k sab, apa khabar
azam » k
K.Sab » khabar baik hamba Allah. kalau nak suka pada al quran kena lar banyak2 baca quran
K.Sab » khabar baik hamba Allah. kalau nak suka pada al quran kena lar banyak2 baca quran
hamba Allah » apa khabar sab? sungguh indah cita2 sab, boleh tak sab bimbing saya untuk suka pada al quran
IsmiWafa' » Salam ziarah..
Rizan Hassan » hi Kak Sab! i notice abt hijjaz singing it. but i want the female version. i don't know where to find that?
caliph on earth » salam ziarah..
Kak Sab » Thank you Kukluxklan for the info. Rizan maybe you can check that out ok
Kukluxklan » Hijjaz sang the song.
Rizan Hassan » Kalam is the male artist how bout the female and where can i download that song for free? Wassalam.
Rizan Hassan » My e-mail: rizan_86@hotmail.com rizan_86@hotmail.com rizan_86@hotmail.com
Rizan Hassan » p/s: my mom and me needed the song badly, please... so i guess u're the person to ask. =P Wassalam, Rizan Hassan Singapura
Rizan Hassan » You have any idea who sang it and the artist? Email me a.s.a.p. @ rizan_86@hotmail.com
Rizan Hassan » Assalamualaikum Sab. I wanna ask something regarding the song called "Al-Quran Kallamullah" on the ending credit of Majlis Tilawah Al Quran Peringkat Antarabangsa held in Malaysia this year 2007.
Nadia » atau sb...Or akak sendiri rakam ke..I hope u can help me,tp segan skit sbb tiba2 saya dtg dan ask for ur favor..maaf.Tapi saya hrp akak dpt tlg.Blog saya http://pinkstar1992.blogspot.com
Nadia » buat sedemikian..I mean in any way.Td sdg serach psl tu,dan t'jumpa blog akak..kebetulan betul.I'm pretty sure u must know about this....like the MTQ being produced into DVD or..can be watched online
Nadia » Assalamualaikum...saya Nadia,terjumpa blog akak secaa kebetulan.Sbnrnya saya nak tgk semula MTQ Peringkat Antarabangsa ke-49 yg diadakan baru2 ni...ada ulangan tak?Ataupun akak tau camne saya boleh
Kak Sab » Naim, Sukarelawan Jemaah Iqra' ada banyak kaset2 qari Mesir. Kalau nak dapatkan kaset2 tersebut sila datang ke kelab SJI yg diadakan setiap hari Jumaat di Choa Chu Kang.
Kak Sab » Salam Iskandar. Ni tengah cerita tentang majlis perkahwinan yang berseri-seri dgn adanya bacaan Al Quran. Nak Join ke?
iskandar » salam....kamu semua borakt pe 2..
Mensur » Salam brothers, can anyone please send me som recitations of Abd al-Mun'im at-Tawkhi, or something of "Maqamaat". My e-mail is: mensurbh@gmail.com Thank you.
naim » apa tajuk korang borak nih sapa yang ada kaset qari dari mesir tolong bagi tahu ana
naim » assalamualaikum
naim » assalamualaikum
Kak Sab » Ha'ah lar Mat, lupa nak kasi tau.. sori
mamat » long gambar dah masuk tak bilang hah!
Norm » Atin dah besar, muka makin macam maknya...
alexanderwathern » Aslkm. Salam ziarah.
pakya » www.zakaria-travel.com anda berpeluang menghampiri qari2 tersebut...
Sumatra » Assalammualaikum semua
syarti ks » salaam
kaknia » assalamualaikum.. dik pekabar?/.. alhamdulillah akak sehat sekeluarga.. memang lama kita tak bertukar berita ye.. bila agaknya boleh jumpa lagi..
Aceh-Online » Salam buat semua visit My Blog http://aceh-online.blogdrive.com/
sadan » salam alaikum.... hello my friends... greetings from Turkey
Sab » Sab Slmt Hari Raya maaf zahir batin juga buat Bobooi
Sab » Salam Raihana, MakNgah & Salih. Slmt Hari Raya maaf zahir batin semua...
salih » ıs tehre any body?
salih » salam alıkum
mak^ngah » maaf yer dah lama tak bertanya khabar kat u.....maaf zahir batin & salam manis buat sab
raihana » salam kak..Selamat hari raya, maaf zahir dan batin. I'm back
bobooi » Selamat hari raya...maaf zahir dan bathin..KAK SAB!
Sab » SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM
Sab » Ni blog lah Banditz. Macam personal diary gitu.
Sab » Ummi cantik selamat berpuasa dan selamat hari raya
Sab » SAlam Fajar menyingsing, awak boleh lungsuri lelaman Aswat .. link nya ada kat bawah ni
Sab » w'salam Na'em... Kak Sab pon tak pasti.
Sab » W'salam Kak Wan.. Selamat Hari Raya, maaf zahir batin
Sab » Amboi Bobooi... jual dodol ke sekarang?
Sab » Terima kaseh Hamba Allah
banditz » leh saya tau,ni space untuk apa?saya org baru..
banditz » asslamualaikum semua
ummi cantik » ummi teringin nak jadi model bertudung macam si ina kulai tu.sesiapa yang dapat tolong ummi cal cepat-cepat ye!
ummi cantik » hai kawan-kawan selamat berpose
fajar.menyingsing@ya » nak tanya sikit mana nak download bacaan berlagu syed mutawalli?
na'em » assalamaualikum camner aku nk tgk rakaman musabaqah nih...xde peluang nk tgk langsung...nih email aku aik_azhar18@yahoo
hbo » yo
kakwan » Assalamualaikum sab ..... apa khabar? .... lama tak jalan2 kat sini ....
bobooi » Kak SAB nak beli DODOL TAK buat buka puasa?
RADIO ISLAM » http://daktaradio.tripod.com/
Hamba Allah » Radio Streaming, Radio Perjuangan Umat Islam : http://daktaradio.tripod.com/
Sab » w'salam sol3noid. Maaf, Sab kurang psti pula.
Sab » w'salam mal...
Sab » w'salam faten.. nak cari guru taranum ke?
Sab » w'salam nanaciput...
Sab » w'salam nizam...
sol3noid » Assalamualaikum..saya dr s.alam malaysia..di mana nak dptkan video/audio Hossein Saeid Rostami Tabrizy (qari yg menang masa Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Antarabangsa Kali Ke-48
mal » assalamualaikum
ct » assalamualaikum
faten » Assalamualaikum, Kak Sab sy nak tanya sy ni dari KL. so tengah mencari guru taranum. ada contact no. tak. please !!!
faten » Assalamualaikum, Kak Sab sy nak tanya sy ni dari KL. so tengah mencari guru taranum. ada contact no. tak. please !!!
nanaciput » assalamualaikum
hizam » assalamulaikum...kpd sesiapa yg berminat nak berniaga kek raya pada bulan puasa nanti sila hubungi saya di email ini...nz8535@hotmail.com
Sab » w'salam zue
Sab » yus!!! long sehat...
Sab » yg ariff tak dpt dgr ya? memang macam tu, kena tunggu lepas satu jam.. mungkin bandwith dah abis tu. tapi kalau yg ariff betul2 nak dgr qari2 mesir baca boleh pergi kat website aswat al islam.
Sab » Salam Salha... nak deting dgn akak yer? boleh.. cakap ajer bila.
zue » assalamuaikum...
Yus » Amacam Long! Ada bagus tak?
yg ariff » i tak dapat dgr qori qori mesirlah help help pls
Salha » Salam kak sab. salha baik, Alhamdullilah. Akak, bila kita nak buat date ye?