Entry: Kin's Graduation Day 2007 Monday, May 21, 2007



Tak tahu apa gaknya perasaan anak kesayangan aku yang nombor dua ni.  Tapi yang pasti aku merasa sangat gembira kerana pada hari ini aku sekeluarga  meraikan 'Graduation Day' Kin yang dah tamat pengajian dalam bidang Diploma In  Interactive Media Design dimaktab Temasek Polytechnic.  Handsome nya Kin bila mengenakan robe graduation tu. 



Ini adalah antara rakaman video yang sempat aku ambil setelah selesai upacara penyampaian sijil dan hadiah....



   1 comments

wana
July 20, 2007   09:24 AM PDT
 
Alhamdulillah....tapi kan, tak dak ka video syarahan agama?

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments